you me at sex


Svar

Anonym om guys that will never get laid:
+ de som kollar sig i spegeln 20 gnr om dagen.
Svar: om man heter alex gaskarth så är det ju dock ett måste

guys that will never get laid

1. De som påstår att det gör ondare att bli sparkad mellan bena än förlossnigar och mensvärk.
2. De som påstår att en kvinnas plats är i köket.

kommer spamma med Tanner tills videon kommer ut


scumbag tanner is still scumbag tanner

ursäkta mig men musikvideon skulle kommit ut för två dagar sen ugh

Klarar inte av det här, gråter omg.


släpp ut videon snart idiot


Morgon i guess

För det första, Tanner skulle släppt sin musikvideo igår vilket han aldrig gjorde. För det andra, Punk'd med All Time Low och Demi Lovato skulle kommit ut för en vecka sen. För det tredje, förstår ni hur jävla glad man blir när ens favorit band och favorit artist är vänner?

all time blow


scumbag tanner


han skulle släppt sin musikvideo idag men han gjorde det ej, flera timmar av dagen kvar och han bor ju i och för sig i USA så det är annorlunda tid där. MEN HAN SKA SLÄPPA UT DEN NU INNAN JAG DÖR.

beroendeframkallande

Älskar honom way too much. Längtar tills nästa film kommer ut däremot. Ska köpa böckerna också. Men gud, han är så jävla underbar. Det finns liksom inte och hans skratt är förjävla gulligt. Ska ladda ner Sony Vegas Pro 11 igen och göra en video med honom för fyfan vad jag älskar honom.

Är i skolan.


bebis


Nej till magrutor.



you can hear the sound of my ovaries exploding


Dubbelmoral.

Jag klagar på att jag knappt umgås med nya människor och när folk jag inte känner på facebook skriver till mig är jag dryg as shit. Makes sense.

Tycker lite synd om folket på facebook

Jag kommer fortsätta avslöja allt som händer i AHS till alla på facebook, ni ska inte få kolla på min favorit serie.

Demi Lovato


Den här tjejen har gjort så otroligt mycket för mig, no kidding. Har älskat henne sen jag såg henne för första gången på Camp Rock, kommer göra det tills dagen då jag dör. Hon gjorde mer för mig än någon annan, hon har hjälpt mig klara av sånt jag aldrig någonsin skulle klarat av. Jag vill helst inte prata om vad, men poängen är att hon är vacker och jag älskar henne.

God morgon

God morgon, i guess. Jag är sjukt trött, kom precis ut ur duschen. Skar mig med rakhyveln på benet, det gör ont wää. Är för lat för att äta frukost, en helt normal dag i mitt liv. Ska snart fixa mig och så vidare. Sen möta Mella och sen gå till skolan. Vi har superhjälte tema den här veckan, vi ska göra oss själv till superhjältar. Haha, alla yngre än oss får skit tråkiga saker. Känns bra att gå i nian.

Hatar Sverige.

Jag är så sjukt trött på att Sverige tar mina favorit serier och sänder dom på svensk tv. Slutat kolla på många program tack vare det. Och nu har dom börjat sända AHS, vilket jag kollat på sen premiären i USA. Det var mer än ett halv år sen liksom. Jag avslöjade allting som händer i hela serien på facebook för att jag är en bitch. Svenskar ska inte få kolla på AHS, jag kommer fan lura ner er i min källare och så får Thaddeus sköta resten. Interna AHS skämt sigh.
Så alla som börjat kolla på det nu, snälla.

Ångest


Jag saknar BMTH så jävla otroligt bajsigt mycket. Vill tillbaka, exakt 6 månader sen idag sen konserten. Jag hatar mitt liv usch. Rörde Oli's hand och fångade nästan Jona's plektrum, that's enough. Fast jag köpte ju några månader senare Jona's signerade använda tröja. Mwaha.

Svar

Petra om Välkommen till min nya blogg!:
hej amanda
Svar: vafan har inte använt blogg.se på typ fem år, jag är ringrostig. HJÄLP MIG. Hej btw D:

Välkommen till min nya blogg!

Jag skapade en blogg för att jag inte har ett liv och så vidare, hoppas ni gillar den eller något.


MUSIKER



BAND


.

RSS 2.0