En sak som stör mig.

De som kollat på AHS klart vet ju in princip, ja allt. Jag förstår mig verkligen inte på mig folk som kan använda ordet underbar till att beskriva Tate. Han är många saker men det är en sak han fan i mig inte är och det är underbar. Om du tycker att en person som mördat ca 17 personer varav våldtagit din mamma är underbar, då behöver du hjälp. Tate är inte frisk i huvudet, obviously. När jag säger att han är min favorit karaktär i serien menar jag inte för att han är snygg, underbar eller är något positivt. Han är mörk, hemsk, manipulativ och en dålig människa. DÄRFÖR GILLAR JAG HONOM. Jag tror verkligen på att han älskar Violet, det gör jag. Men han är inte tillräckligt frisk i huvudet för att se rätt och fel. Morden har ju alltid haft något som liksom gjorde så att han gjorde det, men han var inte direkt frisk i huvudet och började mörda folk.
Mordet på tonåringarna i skolan var pga av att hans bror precis dött och att han knarkade. Han var helt enkelt förstörd och hög.
Mordet på Chad & Patrick var ju på grund av att Tate hatade sin mamma och Nora var det närmsta till mor han hade. Om bögarna inte kunde ge henne ett barn så skulle dom inte få leva, simple as that.
Våldtäckten på Vivien var ju utav samma anledning, han ville att Nora skulle få ett barn.
Sen finns det ju andra människor som anser att det är Contance's fel att Tate blev sjuk i huvudet. Constance har i sitt liv fött 4 barn varav 3 stycken som var psykiskt och fysiskt missbildade, sen var hennes man otrogen mot henne med städerskan, vilket ledde till att hon mördade de båda och hon bodde i ett hemsökt hus. Om DU skulle mått bra psykiskt efter det så skulle jag ge dig ett pris och flera miljoner, men nu är det så att INGEN skulle må bra efter något sådant. Tate blev påverkad av huset och sina syskon, hans mor var inte den bästa pga anledningarna över och slutade med att han hatade henne. Long story short, det är inte Contance's fel.
Tillbaks till Tate. Evan Peters var en av mina favoritskådespelare innan AHS (utan att veta om det.. Long story short, han har varit med i mina favorit filmer med stort mellanrum, gjort att jag inte visste att det var samma person. Tex Kick-Ass, Phil of the future, Sleepover, One Tree Hill) och jag gillar honom som person och jag tycker ju självklart att han ser bra ut. Jag tycker ju då självklart att Tate ser bra ut? Men hans personlighet är som sagt det som får mig att gilla hans karaktär. Jag är glad över att det kom en sånhär serie för att jag älskar allt paranormalt, Supernatural är ju en annan av mina favoritserier men där är det mer som CSI medan AHS är en mer som ja vilken serie som helst med tonåringars problem och familje skit.
Jag älskar psykopatiska människor, även fast de skrämmer mig. Min PRAO var ju då på ett hem för förståndshandikappade, dom hamnade ju förstås inte på samma nivå som Tate's psykiska problem men det var ändå detsamma. Jag har alltid älskar mental sjukhus också. Jag gillar helt enkelt creepy stuff.
POINT IS, Tate är inte underbar och om du tycker att det han gjort är underbart. Då har du själv psykiska problem.

Jenna + Matty

Nu var det ju så att jag skulle göra videos till Mella medan hon var i Polen, och jag gjorde massa Jenna + Matty shipping videos because fuck you. Och var då tvungen (frivilligt var det ändå) att kolla om på hela awkward säsongen för att sedan få 'inspiration'. Slutade med att jag först hatade Matty och sen filosoferade lite och hatade Jenna istället. Matty hade ju trust issues om man säger så. Det handlade ju faktiskt inte om att han skämdes över henne, jo kanske när hon gick runt där med en jävla gipsad arm uppe i luften men ändå. Sen var det ju också så att Jake började gilla Jenna och Matty kan ju inte bara krossa Jake's hjärta sådär. Det borde väll ändå Jenna förstå, även fast hon strulade med Ricky på fullan och se vad det ledde i hennes och Tamara's förhållande. I alla fall, här dom där videosarna. Behövde bara lätta lite på hjärtat.

anthony perkins


transformers

THE AMOUNT OF PEOPLE THAT HAVEN'T SEEN THIS MOVIE IS UNFORGIVABLE.
Transformers kommer alltid vara min favorit film, dock var ju den senaste filmen lite av ett skämt på Michael Bay's sida. Hur kan man byta ut Megan Fox är ju förfasiken frågan. Inte nog med att Shia och Megan hade otrolig kemi både när kamerorna var av och på utan Rosie är en Victoria's Secrets modell som inte har skådespelat i hela hennes patetiska liv. Enda hon gjorde i hela filmen var att vara en bitch och behöva bli räddad var tredje sekund medans Megans karaktär kunde saker om bilar och hjälpte till hela jävla tiden. Rosie var en hemsk skådespelare och hennes ankläppar förstörde hela jävla filmen. Effekterna var ju trots allt mycket bättre än i de två första filmerna eftersom filmen var nyare men själva historien i filmen var värdelös, dessutom kastade Carly (Rosie's karaktär) ut Brains och Wheelie ut i regnet, vem fan tror hon att hon är. Stör mig så sjukt mycket på henne och jag hoppas VERKLIGEN att Michael Bay bestämmer sig för att låta Megan vara med i nästa film eller så kommer jag åka till L.A och skjuta honom.

Festis reklamen påminde mig om detta, aw


FOR INGE

List of my husbands
Eugene Fitzherbert
Aladdin
Evan Peters
Devon Bostick
Alex Gaskarth
Jack Barakat
Rian Dawson
Zack Merrick
Matt Flyzik
Josh Franceschi
Dan Flint
Max Helyer
Chris Miller
Matt Barnes
Oliver Sykes
Jona Weinhofen
Lee Malia
Matt Nichols
Matt Kean
Kellin Quinn
Jack Fowler
Justin Hills
Gabe Barham
Jesse Lawson
Garrett Nickelsen
John O'Callaghan
Anthony Perkins
Adam Levine
to be continued..

attractive cartoon characters


fright night

Fright Night är en av mina favorit filmer och min absoluta favorit vampyr film. Den är grym och dom har helt lämnat ut det där kärlekstramset. Sen när var vampyrer desperata efter kärlek och hopp om att vara människa? Vampyrerna i denna film är helt jävla grymma, dom dricker blod och dom ser ut som riktiga jävla demoner när dom väl är 'sig själva'. Visst lite på sidan om så shippar man ju Amy (Charley's flickvän) och Jerry (vampyren) eftersom det skulle vara ett fucking awesome par. Jag menar inte då att dom ska gå runt och pussas och skaffa små vampyr bebisar, nej absolut inte. Redan relationen dom har i filmen, hatrelation då, är nog. Ska inte avslöja hela filmen men lite av slutet fick mig att bli helt hysterisk, haha. Dessutom så glittrar inte lilla Jerry utan han är en fullt hardcore vampyr, som fucking brinner upp i solen. Inte blir han någon glittrande liten fé. Jag vet att Twilight är en kärleksfilm och så vidare. Men att dom får vampyrer att framstå som några jävla små fjollor gör mig irriterad. Om du ska göra en vampyr film gör den då bra. Jag har alltid varit besatt av vampyrer, sedan jag var liten. Det fanns en hemsida för barn om fakta om dvs typ allt. Jag var alltid inne på vampyr delen av den sidan och läste om och om igen om alla sorters vampyrer. Jag må ha varit ett konstigt barn men då var iaf vampyrer inte glittriga.

happened to me before



felix förlåt D:


mac miller


Daniel Cloud Campos


Snor den här från Petra because bored.

Sju sanningar om dig själv:

1. Jag äter ketchup till allt, no joke. Igår åt jag ketchup på en kokosboll..

2. Jag gillar att driva med folk, speciellt killar. Säga att jag gillar dom, vill kanske ha lite bekräftelse här i livet. Inget fel med det.

3. Jag finner tecknade figurer attraktiva, eller animerade rättare sagt. Till exempel Eugene Fitzherbert (Flynn Rider) och någon random i ett japanskt skräckspel.

4. Jag älskar musik, typ all musik. Allt från Mac Miller till Queen till Bring Me The Horizon till Ariana Grande. Allt förutom Bieber och 1D usch.

5. Jag skrattar konstant, det är fan sjukt. Häromdagen skrattade jag så jävla mycket åt att jag nästan gick in i någon.

6. Jag har rört Oliver Sykes, nästan fångat Jona Weinhofen's pic, har Jona Weinhofen's signerade använda tröja och en katt som är döpt efter Oliver Sykes. Så obviously älskar jag Bring Me The Horizon.

7. Jag älskar allt paranormalt. Finns inget bättre än spöken och demoner. Anledningen till att Supernatural är mitt favorit program. Jag brukade alltid kolla på Hemsökta Hus och Ghost Hunters på söndagar klockan 01.00 på TV4 + men jag tror att det slutat eftersom det inte varit på ett tag :(


Sex sanningar om hur du var som liten:

1. När jag var yngre så hade jag nästan bara killkompisar, förutom Alida men hon var i samma situation. Jag brukade leka star wars och kolla på sagan om ringen.

2.
När jag var 7 år släppte alltid pappa av hos oss vår fabror innan skolan (eftersom han bodde nära och pappa var tvungen att åka till jobbet tidigt) och vi satt där från 6 till morgonen och spela wow och åt pannkakor.

3.
Jag brukade ljuga om att det fanns ett spöke i mitt hus för som jag sa tidigare, älskar allt paranormalt.

4.
Jag hade över 17 barbies, 3 ken dockor och 5 barn ungefär. Pappa byggde till och med ett dockhus till mig.

5.
Jag försökte vara 'emo'. Tyckte att Tokio Hotel och Hello Kitty var så emo herregud.

6.
Jag hamnade ofta i bråk för att jag hade svårt för att hålla käften.


Tre sanningar om mitt familjeliv:

1. Jag har 3 syskon men inga helsyskon. Två bröder, Max (12 år) och Liam (4 år) och en lilla syster, Daniella (12 år)

2.
Mamma försöker bli med barn igen och hon vill döpa ungen till Gustav. Helt ok med ett till syskon i guess, men Gustav? Tänk om han blir tjock och ginger, vad kommer hända med barnet då.

3.
Min mamma fick mig när hon var 20 år gammal och min pappa var 24 år. Pappa brukade klottra, skejta och lyssna på hårdrock \m/

Tre sanningar om mitt kärleksliv:

1. Jag har varit tillsammans med en kille över åtta gånger, och det har bara hållt en vecka varje gång. Herrejesus.

2. Jag jämför alla pojkar som pratar med mig med bandmedlemmar. Slutar med att dom inte har en chans.

3.
Jag klarar inte av när någon gillar mig. Jag äter knappt något och jag tror att personen kollar på mig varenda sekund vilket resulterar i att jag sitter och låtsas vara cool, när jag faktiskt är den töntigaste personen på jorden och allt blir bara helt jävla awkward.

har ingen aning om vad jag håller på med.


you never fail on making me smile


SCUMBAG YOUTUBE


.

RSS 2.0