Så jävla värdelös.

Så jävla sämst på att blogga vet inte ens varför jag har kvar den här skiten, jaja. Typ avlider i alla fall, beställde hem böcker i lördags och jag har ju tålamod som gud vet vad. Läste ut Divergent på lite mindre än två dagar och den var så bra, avled faktiskt. Var såklart tvungen att beställa hem Insurgent (alltså andra delen för er retards) och jag måste läsa den typ nu. Sen beställde jag hem Warm Bodies, The Immortal Rules, Salem's Lot och The Host när jag ändå höll på. Idag köpte jag också 666 park avenue hur snabbt som helst för var tvungen att springa till bussen, vilket sen visade sig att det inte var 666 park avenue som serien jag kollar på. Men aja, vi får se hur den är. Man kan ändå inte ha för många böcker, helt omöjligt. Just nu läser jag två böcker (I Am Number Four & Abraham Lincoln; Vampire Hunter) och jag känner att jag behöver lugna ner mig. Har fortfarande inte läst något av Game of Thrones (vilket jag köpte hela serien, så jag måste fan börja snart). Helt enkelt så älskar jag böcker och jag förstår mig inte på folk som inte läser, helt otroligt. Hur, kan man inte vilja läsa? Om du inte gillar att läsa borde du läsa The Hunger Games eller Divergent, dom är rätt så lika och lätt mina favorit böcker. Favorit av The Hunger Games trilogin är nog Mockingjay och jag är så sjukt taggad på Catching Fire så att jag håller på att avlider. Alla mina böcker handlar om något paranormalt typ. Förutom The Hunger Games, Divergent, The Lucky One, The Dark Knight Rises, Pretty Little Liars, Perks of Being A Wallflower och Gossip Girl. (Det där var bara några få av vad jag har så, aa)  Jag kan prata om böcker hur jävla länge som helst men jag behöver lugna ner mig. 

Queen of Inappropriate Ships

Har alltid shippat lite konstiga ships, vet faktiskt inte varför. Om jag ser att ett två personer har sexual tension så shippar jag sönder dom basically, därför har jag svårt att shippa canon par, eftersom dom ofta är väldigt tråkiga. Men tänkte visa er alla mina konstigaste ships basically och beskriva dom okej? No one cares though.
 
Arya Stark x Gendry Waters

Så basically, Arya måste fly från King's Landing och låtsas då vara kille för att få åka med till The Wall för att sedan komma hem till Winterfell, förvirrande? I allafall så träffar hon Gendry vilket är king Robert's bastard och ja. Hon är typ 12/13 och han är 16/17 vilket gör att det är stor ålderskillnad men dom är så perfekta tillsammans och dom måste gifta sig, så jepp.
 
 

Darren Wilden x Hanna Marin
Så Darren är en polis som är väldigt, väldigt besatt av att försöka sätta dit Hanna och hennes vänner för Ali's mord vilket gör så att han är basically everywhere. Sen började han dejta Hanna's mamma vilket resulterar i att han går runt halv naken i Hanna's hus och ja. Hanna är däremot 17 år och hatar honom otroligt mycket men vem bryr sig bc sexual tension.
 
 
 
 
Lydia Martin x Peter Hale
 
Sjukt svårt att förklara men innan Peter blev mördad av Derek så attackerade han Lydia och på något sätt fick han kontakt med henne när han var död. Basically gick han in i hennes huvud och gjorde henne helt psykiskt sjuk och fick henne att hallucinera (tex. se honom som ung och bli kär i honom basically) för att sedan få henne att få honom tillbaks vid liv. Så han är en 30 årig varulv som misshandla henne mentalt och hon är en 16 årig otroligt smart tjej som är immun mot varulvs bett, vilket var varför han valde henne men ja.  
 
 
 
 
Lana Winters x Oliver Thredson

Okej dom tar priset för mest fucked up ship någonsin. Basically så är Oliver Thredson Lana's therapeut i Briarcliff och hjälper henne fly eftersom hon inte är psykyiskt sjuk utan bara lesbisk haha. Sen visar det sig att han var Bloodyface vilket är en seriemördare som flår kvinnor, alltså tar bort deras skin okej + att han mördade Lana's flickvän. Han våldtog Lana och nu har hon fött hans barn, hon mördade honom dock i senaste avsnittet vilket var sorgligt för han var min favorit karaktär. Väldigt fucked up okej. Men under allt psykopatiskt så älskar han henne.
 
 
 
 Några av de många saker jag shippar som är totalt inappropriate och weird.

.

RSS 2.0